Culinair aan de kade

Datum Vrijdag 11 augustus 2017
Tijd 18.00 - 22.00 uur
Locatie Oosterhaven
Toegang kaarten voor culinaire creaties: € 30,50 (voorverkoop)

CULINAIR AAN DE KADE 2017 in Medemblik.

Het wordt ieder jaar mooier, beter, smaakvoller en gevarieerder. Als we kijken naar de eerste editie van culinair aan de kade 2009. Begon met live cooking en een muziektrio, 4 deelnemende bedrijven en zo’n 220 bezoekers. Het was een ieder voor zich gebeuren, de restaurants probeerden allemaal zoveel mogelijk gerechten te verkopen en de gerechten waren totaal niet op elkaar afgestemd. Iedereen deed zijn best, het was gezellig en om 22.00 uur was de avond voorbij.

Anno 2017 zijn er 6 bedrijven op de Oosterhavenkade. Er is afgesproken wat er gekookt wordt, er zit een duidelijke lijn in qua menu. De wijnen zijn ook serieus beoordeeld, de organisatie staat. Er staan 4 bedrijven echt op de kade; Costas, Het Wapen van Medemblik, Het Hof en de Twee Schouwtjes, Meijer’s & ‘t Fortuin staan op het ponton (super mooi om te zien). De kade staat vol met banken en tafels, zitjes en uiteraard parasols, wat er ook gebeurt: Culinair aan de kade gaat altijd door!
Tja, dan vraag je af hoe het werkt; Bezoekers kunnen vooraf een knipkaart kopen daarmee kunnen zij bij de keukens hun gerecht ophalen. Op de kaart staan de 6 bedrijven afgebeeld maar er zijn 7 gerechten, je kan zo’n heerlijk avondje natuurlijk niet afsluiten zonder dessert. Het dessert kun je bij elk restaurant op de kade halen. En bij zo’n smaakvolle avond hoort natuurlijk ook sfeervolle muziek.

Culinair aan de kade staat garant voor een gezellige avond met aparte smaakcombinaties voor een schappelijke prijs. Voor informatie kunt u terecht bij de deelnemende bedrijven en 0227-548017. Kaarten, goed voor 7 gerechten incl. dessert, zijn in de voorverkoop voor € 30,50 te verkrijgen bij genoemde restaurants.

Het valt nadrukkelijk aan te raden om uw kaart vooraf te bestellen of af te halen bij een van de deelnemende restaurants., want op=op. Het officiële openingswoordje van deze Waterweek 2017 staat gepland rond de klok van 19.00 uur, maar de keukens zijn al vanaf 18.00 uur geopend.
Dat wordt weer genieten!

Volg ons op Facebook " culinair aan de kade Medemblik"

Deelnemende restaurants:
• Portugees restaurant “Costas” (Medemblik)
• Restaurant “De Twee Schouwtjes” (Medemblik)
• Restaurant “Het wapen van Medemblik” (Medemblik)
• Restaurant “Hof van Medemblick” (Medemblik)
• Restaurant “’t Fortuin” (Wervershoof)
• Restaurant “Meijers” (Medemblik)

Culinair aan de kade Medemblik

Culinair aan de kade Medemblik

Culinair aan de kade Medemblik

Culinair aan de kade Medemblik

 

Tags: Medemblik, culinair, muziek, optreden, eten, culinair aan de kade

Datum banner Westfriese waterweken 2017