Aquabootcamp

Datum Zondag 6 augustus 2017
Tijd 13.00 - 17.00 uur
Locatie Zwembad het Streekbad, Hoogkarspel
Kosten € 10,00 p.p. incl. bedrukt zwem t-shirt

Tijdens de Westfriese Waterweken in gemeente Drechterland organiseren Gerdy en Mandy Imming van Bewegen in Hoogkarspel een unieke AQUABOOTCAMP in het Streekbad in Hoogkarspel.

Bootcamp kent u wellicht al, maar Aquabootcamp is een primeur in Hoogkarspel! Het is een echte powertraining waarbij zowel de conditie als kracht aangepakt wordt. Het is een afwisselende training met oefeningen op het droge en in het water. Speciaal voor de Aquabootcamp wordt een deel van het zwembad afgezet.

We starten om 13.00 uur met de eerste groep. In een groep zitten max. 20 personen. Er worden deze middag vier Aquabootcamps gegeven.

Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf u snel in én krijg een Aquabootcamp t-shirt in uw eigen maat! U kunt zich aanmelden voor de Aquabootcamp per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in het Sporthonk, Oosterwijzend 56A, 1616 LD Hoogkarspel. Om uw inschrijving definitief te maken, vragen wij u het bedrag over te maken of contant te betalen. Het t-shirt kunt u in de week voor 6 augustus ophalen bij Sporthonk Hoogkarspel.

De Aquabootcamp wordt mede mogelijk gemaakt door The Family Haarverzorging, Hoogkarspel

LOGO family haarverzorging

 Aquabootcamp

 

Tags: Drechterland, aquaootcamp, sportief, bewegen

Datum banner Westfriese waterweken 2017